Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#441 dzidkowski

dzidkowski
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 25 października 2007 - 21:40

Regulamin i owszem, przestudiowany ;)

#442 faflak

faflak
  • Małomówny
  • 25 postów

Napisano 25 października 2007 - 23:41

no to może teraz ja :-D jakoś tak sie rozpisałem, rozczytałem że zapomniałem przywitać (tak po prawdzie to umknął mi ten post )
faflak - a oficjalniej Piotrek (tu dodam że psełdonimu owego autorem nie jestem)
otóż hmm... przyrodą interesuje się od dawna (od zawsze w sumie), fotografią od lat kilku ... a na poważnie od roku z hakiem ( odkąd stałem się szczęśliwym posiadaczem cyfrowej lustrzanki ) wcześniej robiłem zdjęcia nieśmiertelnym Zenkiem ( w któym zepsuł sie światłomierz :-? )
jak już wspominałem przyrodą interesowałem sie od zawsze co zaowocowało studiami biologicznymi i w finale magistrum z tejże dziedziny :mrgreen: jak by nie było jestem ledwo co upieczonym magistrem dyplomowanym (co wcale nie znaczy że wiem wszystko co wiedzieć powinienem :roll: )
fotoprzyrode obserwuje od pewnego już czasu( z rok bedzie prawie) ale jakoś nigdy nie mogłem sie zdobyć na "opublikowanie" jakiegoś ustrzelonego zwierzęcia - dopiero jakoś ostatnio ...
no i jestem :beer:

ps. pozdrawki dla wszystkich (szczególnie dzidkowskiego - musisz wiedzieć że w Mielcu bywam dość często (jak na mieszkańca Kotliny Kłodzkiej) mam tam dziadków i wujków - co wakacje jestem
brzmi logicznie... więc musi być na to jakiś sposób ----------------------------------------------- D70s + Sigma 18-50 DC + Sigma 70-300 APO DG + Zenitar 2/50

#443 nebari (Piotr)

nebari

Napisano 26 października 2007 - 11:27

Witam Panów miłej zabawy życzę

https://www.facebook...s.Piotr.Majder/

|BODY - CANON EOS 450D | CANON EOS 70D | Minolta A-2 |
|SZKŁO - SIGMA 70-300 APO DG Macro | SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO |
|INNE - system Cokin -P, pierścienie pośrednie |

#444 miklas57 (Ryszard Mikłaszewski)

miklas57
  • Małomówny
  • 45 postów

Napisano 26 października 2007 - 12:47

:uklon: witam na forum

#445 Michał.Z

Michał.Z

Napisano 04 listopada 2007 - 18:33

Witam wszystkich zacnych forumowiczów.Z aparatem jestem zaprzyjażniony od dziecka ale analogowo,z cyferką od 3 latek a na dobre od wiosny - lustrzanka i teraz naprawdę zacczynam się uczyć
Do forum dotarłem z tydzień temu i chyba to było to czego było mi treba
Mieszkam na Podlasiu nad Bugim. A nad malownicze starorzecze wychodzę w kapciach
Tak więc tematów bezliku , a inspiracje znajdę na forum za co serdecznie dziękuje

Pozdrawiam wszystkich

Regulanin czytałem

#446 BlueDun

BlueDun

Napisano 04 listopada 2007 - 19:55

Michał.Z,

witamy serdecznie !

dawaj foty ! :mrgreen: ;-)
Zgodnie z punktem 7. regulaminu, ten użytkownik został usunięty z forum.

#447 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 04 listopada 2007 - 20:14

Coraz więcej Michałów :-)
Witaj Michał.Z, baw się dobrze razem z nami i napisz bliżej skąd pochodzisz, bo na Podlasie mam "rzut beretem" :-D

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#448 Michał.Z

Michał.Z

Napisano 04 listopada 2007 - 20:30

No to się zaczeło -to moje pierwsze forum w kturym uczestniczę-bardzo miło
Tak fatycznie Michałów to jest nas paru.
Z Ostrowii do mnie to chyba ponad 100-ówka . Ja mieszkam nad Bugiem niedaleko mostu w Tonkielach a przywiało mnie tu znad Wisły w Warszawie
Jakieś fotki niebawem napewno zapodam, ale muszę trochę tu okrzepnąć
Pozdrawiam

#449 Bartłomiej

Bartłomiej
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 04 listopada 2007 - 21:50

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem przede wszystkim przyrodnikiem, fotografią zajmuje się pobocznie. Priorytetem jest dla mnie dobro przyrody. Fotografuję od ponad 10 lat z kilkoma przerwami. Korzystam z aparatu cyfrowego marki Canon.

#450 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 04 listopada 2007 - 21:59

Witaj Bartłomiej, baw się dobrze. Wstawiaj fotki i komentuj :-)

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#451 Michał.Z

Michał.Z

Napisano 04 listopada 2007 - 22:20

O proszę Podlasie się ożwia
Witaj
Ja też jestem dzisiejszy
Pszepraszam , że zapytam ale na forum to takie tempo zawsze czy tylko w niedziele

#452 chemik (Krzysztof Krahel)

chemik

Napisano 04 listopada 2007 - 22:22

W weekendy raczej minimalnie większy ruch, ale w tygodni również duży :-P Wystarczy spojrzeć na liczbę użytkowników, którzy odwiedzają forum w ciągu ostatnich 24 godz.
http://chemik12.blogspot.com/
http://krahel.cba.pl/

Canon 40D + C 50/1.8 ,C 400/5.6, T 17-50/2,8

#453 nebari (Piotr)

nebari

Napisano 05 listopada 2007 - 07:05

aż miło jak forum się rozrasta witam i życzę miłej zabawy

#454 Be

Be
  • Małomówny
  • 9 postów

Napisano 05 listopada 2007 - 13:31

Witam wszytskich :D

#455 nebari (Piotr)

nebari

Napisano 05 listopada 2007 - 13:45

WITAJ Be i czekamy na fotki

#456 kaczyk717

kaczyk717
  • Małomówny
  • 11 postów

Napisano 06 listopada 2007 - 17:28

witam wszystki serdecznie :mrgreen:
matti tychy

#457 cosford

cosford

Napisano 06 listopada 2007 - 17:39

Dołączam do grona spóźnialskich i dla uszanowania zasad forum kłaniam się Wszystkim.
Z przyrodą zawsze byłem za pan brat - od dziecka zawsze nad rzeką, na grzybach no i jakoś praca prawie zawsze wiązała się z pobytem w plenerze.
Z fotografią miałem do czynienia tylko na zasadzie radosnego klikania i dalej tak jest poza tym, że chciałbym robić po prostu lepsze zdjęcia.
Mieszkam w Baranowie Sandomierskim w woj. podkarpackim choć tutejsze otoczenie z Podkarpaciem, górami nie ma nic wspólnego. Płaska jak stół Kotlina Sandomierska.
Jak wszędzie tak i tutaj jest masę ciekawych rzeczy w przyrodzie do poznania no i do fotografowania oczywiście.

Pozdrowienia

#458 itula

itula

Napisano 11 listopada 2007 - 11:00

Witam wszystkich
Zalogowałam się na tym forum jakiś rok temu i jakoś więcej tu nie trafiłam, parę dni temu dostałam meila od admina i znowu tu zajrzałam no i ........ jestem zachwycona. Mnóstwo ślicznych zdjęć, miła atmosfera, jak krytyka to konstruktywna, super!! jeśli tylko dotrzymam Wam poziomem zostanę tu na wieki :-D
A teraz o mnie
Agnieszka z Wesołej koło Warszawy, lat jak widać sporo :-D , zawodowo wydawca niestety nie albumów fotograficznych :cry:
Fotografuję od dawna ale z sensem od 2 lat, nadal się uczę, najwięcej trudności sprawia mi oczywiście techniczna strona obsługi aparatu - no wiecie kobieta w moim wieku.........
Sprzęt: Canon 5D, obiektyw Canon 28-200/3,5-5,6, Canon macro 100/2,8; Canon 100-400/4,5-5,6; Sigma 20/1,8
Pozdrawiam serdecznie i cieszę się że, Was znalazłam

#459 AMB

AMB

Napisano 11 listopada 2007 - 15:07

Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu zaglądam na to forum, więc w końcu postanowiłem się do was zapisać. :mrgreen:

#460 Dunadan

Dunadan

Napisano 11 listopada 2007 - 15:48

hawran, witaj! zapraszam do przeczytania regulaminu a otem do wrzucania fotek i komentowania ;-)

:ninja: