Przywitaj się
Napisano 23 listopada 2006 - 23:07
Napisano 23 listopada 2006 - 23:10
Zapraszamy i czekamy na twoje zdjęcia i uwagi. Jak to dawniej mówili: "..niech forum rośnie w siłę.."
Napisano 24 listopada 2006 - 07:18
"Kojarzę, kojarzę. NIedaleko, przy trasie na Warszawą są stawy, na ktore korci mnie, żeby się wybrać"
a mnie znowu korci żeby wybrac się do tych starych bunkrów co podobno są za ostrowią jakies 15 km w strone białegostoku
Roby napisał:
"Dlaczego niestety, mnie np. to głównie interesuje, bo ja raczej musze łazić, a nie czaekac"
No i tu się z Tobą zgodzę masz racje, tyle że tu gdzie mieszkam nie ma zbyt pięknych krajobrazów a szczegolnie teraz ta pochmurna brzydka jesienia, i że tak powiem nie tak łatwo stworzyc cos ładnego z czegos brzydkiego ale sie nie poddaje i dzielnie przemierzam wszystkie pola, łaki i lasy
Dzięki wszystkim za miłe przywitanie!!
#64 (Michał Vogelgesang)
Napisano 24 listopada 2006 - 21:50
a mnie znowu korci żeby wybrac się do tych starych bunkrów co podobno są za ostrowią jakies 15 km w strone białegostoku
A są, są:
...tyle że tu gdzie mieszkam nie ma zbyt pięknych krajobrazów a szczegolnie teraz ta pochmurna brzydka jesienia, i że tak powiem nie tak łatwo stworzyc cos ładnego z czegos brzydkiego...
Chyba żartujesz. Mieszkasz w samym centrum Puszczy Białej, niedaleko Bugu i narzekasz na brak pięknych krajobrazów?
Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka
Napisano 25 listopada 2006 - 18:42
Mam nadzieję, że forum te w odróżnieniu od innych nie znudzi się ludziom i będzie cały czas aktywne!
Jestem z zawodu informatykiem, ale w potoku informacji i zerojedynkowego szumu miedialnego znalazłem troszkę czasu /wraz z moją małżonką, która też jest pasjonatką zdjęć przyrodniczych/ na innego rodzaju hobby.
Zazdroszczę troszeczkę osobom mieszkającym w pobliżu dużych kompleksów wodno-leśnych, gdyż u nas na Kaszubach to lasów nie za dużo-większośc to pola i i niewielki laski, troszkę jezior /wszak czyste ale o mało urozmaiconej lini brzegowej-polodowcowe "rynny"/. Ale za to do Mierzei Wiślanej to tylko /lub aż/ 100km . No i cała linia brzegowa Bałtyku.
Myślę że będę brał czynny udział w życiu forum.
"Mówiłem to ja, lynx"
pozdrawiam
www.lynx4u.pl -> e-sklep DVB-T/SAT
Napisano 25 listopada 2006 - 18:46
Napisano 25 listopada 2006 - 19:23
Napisano 26 listopada 2006 - 00:56
Szukałem ciekawego forum fotograficznego o tematyce przyrodniczej i....oto jestem
W Ostrowi Mazowieckiej spędziłem 22 lata swojego życia więc znam te rejony i zapraszam do zwiedzania i fotografowania bunkrówa mnie znowu korci żeby wybrac się do tych starych bunkrów co podobno są za ostrowią jakies 15 km w strone białegostoku
Sporo ich jest i myślę że są ciekawym obiektem do robienia zdjęć.
Sam ich jeszcze nie fotografowałem poczekam może do wiosny.
No i tu się z Tobą zgodzę masz racje, tyle że tu gdzie mieszkam nie ma zbyt pięknych krajobrazów
Okolice Bugu faktycznie są bardzo malownicze. Sam gdy spadnie śnieg wybiorę się w okolice tej rzeki żeby może coś ciekawego uchwycić.Chyba żartujesz. Mieszkasz w samym centrum Puszczy Białej, niedaleko Bugu i narzekasz na brak pięknych krajobrazów?
Napisano 26 listopada 2006 - 01:10
Napisano 26 listopada 2006 - 10:20
www.lynx4u.pl -> e-sklep DVB-T/SAT
Napisano 01 grudnia 2006 - 20:10
na wstępie chcę powiedzieć, że dostałam w zeszłym roku starą cyfrę mojej siostry, jestem cielę w kwestii techniki, nie mam zielonego pojęcia o możliwościach mojego aparatu, prawie wszystko co pstrykam pstrykam na ustawieniu 'auto' i boje się wziąć do ręki Zenita.
Proszę o wyrozumiałośc w związku z tym.
Ale - jeśli cos pokażę, oznacza to, że jestem w 100, no może 90% zadowolona z efektu, i fotka wcale nie jest prześwietlona, tylko to tak spacjalnie
Napisano 01 grudnia 2006 - 20:26
Napisano 01 grudnia 2006 - 20:46
Napisano 01 grudnia 2006 - 21:40
Poza tym "załoga na forum" jest bardzo sympatyczna i tolerancyjna.
Napisano 02 grudnia 2006 - 00:28
Wiesz z ust mi to wyjąłeś tak stanowczo, przynajmniej jak jest tu nas zaledwie garstka to każdy kto szuka towarzystwa osób kochających focić przyrodę jest mile widzany, i jego fotki też, nawet te nie najlepsze, bo dzięki nim ci pozostali czują się lepiej"załoga na forum" jest bardzo sympatyczna i tolerancyjna.
HIHI A CO MOŻE TAK NIE JEST
I dla tego ja wstawiam swoje
Napisano 02 grudnia 2006 - 21:21
Znalazłem was przypadkiem w necie i szkoda że dopiero teraz. Już niebawem przeglądnę całe forum, macie tu dużo dobrej wiedzy a zdjęcia..., generalnie pierwsza liga. Nie to co np, w popularnych przeglądarkach. Fotografuje głównie zwierzęta, liczę że dzięki wirtualnemu obcowaniu z Wami "podniosę trochę mój warsztat". Już niebawem załaduję swoje zdjęcia, tylko wykapuje jak.
Cześć, pozdrawiam, Dagu
A7III + 200-600, 85/1,8, MC 11 z 18-35/1,8 ART; 50-135/2,8 ATX; 100-300/4 Apo HSM; i sterta MD X700 itd.
Napisano 02 grudnia 2006 - 21:33
Napisano 09 grudnia 2006 - 18:30
Napisano 09 grudnia 2006 - 18:45
Napisano 09 grudnia 2006 - 18:48