Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#1121 grubel

grubel
  • Małomówny
  • 44 postów

Napisano 04 września 2008 - 19:58

Witam wszystkich,

Wprawdzie jakiś czas temu wrzuciłem jakieś zdjęcia na bezkrwawe łowy, ale jakoś przeoczyłem wątek powitalny. Niniejszym nadrabiam ;-)

Ptactwem i jego foceniem zainteresowałem się bardzo niedawno temu i mam nadzieję, że zainteresowanie przetrwa. W czym, tuszę, to forum będzie mnie wspierać ;-)

Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i do przeczytania :-)

Grubel
40D + 17-85 IS f/4-5.6 + 70-300 IS f/4-5.6 + absolutny brak doświadczenia

#1122 Arti (Piotrek)

Arti
  • Użytkownik
  • 1 268 postów

Napisano 05 września 2008 - 06:35

Witam szanownych forumowiczów.

Już jakiś czas jestem z Wami jako "gość" na FP, a dzisiaj nadeszła wiekopomna chwila - rejestracja :-)

#1123 marcinm

marcinm
  • Użytkownik
  • 851 postów

Napisano 05 września 2008 - 08:15

dami,grubel,arti witajcie na forum
Olympus E-510 Sigma 135-400mm Fotografia to zabawa

#1124 ROBCIO

ROBCIO
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 07 września 2008 - 23:00

Witam wszystkich,
fotografuje okazyjnie, ale oglądając wasze forum zaczynam się nakręcać, i jestem pełen podziwu zaangażowaniu większości z was, wiem ile wymaga to poświecenia, kilka ładnych lat temu też sporo fociłem na analogu, potem była przerwa i cyfrówka typu kompakt której efekty mnie zniechęciły, i znowu przerwa, obecnie nabyłem lustrzankę i odświeżam przygodę na ile czas pozwoli . Zobaczymy co z tego wyniknie. pozdrawiam wszystkich uwieczniających naszą przyrodę . Robert

#1125 gumarop

gumarop

Napisano 08 września 2008 - 14:12

No to i przyszła na mnie pora... fotografuje przyrodę od dosyć niedawna(miesiące można zliczyć na palcach)... Bardziej zainteresowałem się po obejrzeniu wielu zdjęć i po kilku większych wyprawach na, których brakło :D:D zoom'a(tzw.) i po kupieniu obiektywu 70-300 wszystko drgnęło ... mam nadzieje, że nie jedno się od Was naucze ... pzdr :) i zacięcia migawki

#1126 miszak

miszak

Napisano 09 września 2008 - 08:43

Witam wszystkich nowonabytych ;-)
Hurtem bo chyba pierwszy raz Was witam a to już 81 strona.

#1127 Teofil

Teofil
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 09 września 2008 - 19:02

Witam serdecznie.

Zarejestrowałem się już jakiś czas temu i dziś doszedłem do wniosku, że wypada się przywitać. Nawet, jeśli jak dotąd pozostaję widzem. Z czasem może odważę się zamieścić jakieś zdjęcia. Oczywiście związane z przyrodą, bo do tego tematu jakoś mi najbliżej.

Pozdrawiam

#1128 krzych

krzych

Napisano 12 września 2008 - 07:50

Witam wszystkich Nowych. A szczegolnie ROBCIA chociaz on tylko na forum jest nowy - z fotografia przyrodniczą zna sie dluzej niz niejeden z nas - kiedys mi tlumaczyl co to jest przysłona, czasy, ogniskowa; to jego lustrzanką zrobilem pierwszy negatyw z plenerku z Puszczy na ktorym niewiele było widać :-) teraz juz coś wychodzi... Myślę, że wszyscy Cie tu na foto nakręcimy - wpadniesz po uszy, świty, wieczory w terenie, wydasz grube tysiące na jasną optykę... No i już zapraszam na plener do Białowieskiej! Pozdrawaim i witam ROBCIO !

#1129 chemik (Krzysztof Krahel)

chemik

Napisano 12 września 2008 - 08:03

Witam wszystkich nowoprzybyłych. Mam nadzieje , że znajdziecie tu coś dla siebie. :->
http://chemik12.blogspot.com/
http://krahel.cba.pl/

Canon 40D + C 50/1.8 ,C 400/5.6, T 17-50/2,8

#1130 Roby

Roby

Napisano 12 września 2008 - 08:05

z fotografia przyrodniczą zna sie dluzej niz niejeden z nas - kiedys mi tlumaczyl co to jest przysłona, czasy, ogniskowa; to jego lustrzanką zrobilem pierwszy negatyw z plenerku z Puszczy

A tak się skromnie przywitał :-)

#1131 Garond (Paweł Szafrański)

Garond
  • Małomówny
  • 37 postów

Napisano 12 września 2008 - 12:43

Fotografuję od około dwóch lat, chociaż przyrodą interesuję się chyba od zawsze. Dopiero ostatnio przypadkiem trafiłem na to forum, ale wiem, że to miejsce akurat dla mnie.

#1132 Roby

Roby

Napisano 12 września 2008 - 13:20

wiem, że to miejsce akurat dla mnie.

No to bardzo się cieszymy, że ktoś odnalazł przyjazne dla siebie miejsce w sieci :-)

#1133 Republikanin

Republikanin
  • Małomówny
  • 48 postów

Napisano 14 września 2008 - 18:36

Witam!
Dla mnie te forum również jest przyjazne :-D
Wstawiłem wcześniej tu strasznie badziewne fotki, ale postaram się to poprawić - zbieram na własną lustrzankę, bo teraz się bawię na kompakcie... :-P
Zamierzam kupić pentaxa i używać go z manualkami..... ;-)
40d +Tamron 17-50+Tair 33+Helios+zabaweczki, 055C+141RC

#1134 Roby

Roby

Napisano 14 września 2008 - 20:02

potok007, witam, obserwuj zdjecia czytaj posty i uwagi, zajrzyj do działu porad jak podchodzić zwierzęta i będzie lepiej.

#1135 groszek

groszek
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 18 września 2008 - 09:23

witam wszystkich ;)
pstrykam fotki małym kompaktem, na razie nie przewiduje kupna lustrzanki i z braku funduszy i po trosze wiary we własne zdolności - dlatego zapisałam sie na forum co by mądrzy ludzie pooceniali czy te moje fotki to są ładne czy też ujdą w tłumie wyśmienitych :) no i mam nadzieję podszkolicie mnie trochę jak by co :D

pozdrawiam

#1136 Dawid.Klucze

Dawid.Klucze
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 18 września 2008 - 09:35

Witaj Groszek bardzo chętnie obejrzymy Twoje prace. Pozdrawiam i zyczę wielu sukcesów ;)
Dawid Oruba
www.oruba.pl

#1137 Qelka (Karolina Myroniuk)

Qelka

Napisano 18 września 2008 - 09:37

Groszek witamy, witamy .

"Żyjemy w niebezpiecznej epoce. Ludzie zdobyli kontrolę nad przyrodą, zanim zdobyli kontrolę nad sobą."

Albert Schweitzer (1875 - 1965)

http://myroniuk.wix.com/wildlife

#1138 levybike

levybike
  • Małomówny
  • 32 postów

Napisano 19 września 2008 - 09:52

Ja też witam wszystkich

#1139 nebari (Piotr)

nebari

Napisano 19 września 2008 - 10:21

witajcie witajcie regulamin czytajcie i fotki dawajcie :mrgreen:

https://www.facebook...s.Piotr.Majder/

|BODY - CANON EOS 450D | CANON EOS 70D | Minolta A-2 |
|SZKŁO - SIGMA 70-300 APO DG Macro | SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO |
|INNE - system Cokin -P, pierścienie pośrednie |

#1140 kojot

kojot
  • Małomówny
  • 46 postów

Napisano 19 września 2008 - 18:38

Witam wszystkich na forum:) Znalazłem sie tu załkiem przypadkowo szukając zdjęć gołębi :lol: A że fotografia przyrody to moje hobby to postanowiłem się zarejestrować :-) Fotcę to na co pozwala mój sprzęt, który niestety jest skromy..