Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#1401 KrzysiekG

KrzysiekG

Napisano 30 stycznia 2009 - 22:20

Witam Serdecznie Wszystkich już witanych i tych niewitanych :-)
Każde Wasze zdjęcie pozwoli coś ciekawego zobaczyć, a opis czegoś ciekawego się dowiedzieć :-)
Pozdrawiam
Krzysiek

#1402 adam1277

adam1277
  • Małomówny
  • 3 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 21:52

Witam wszystkich serdecznie.Od jakiegoś czasu zakochałem się w fotografi ptaków i dlatego tu trafiłem.Mam nadzieję że kiedyś uda nam się spotkać na wspólnym plenerze.

#1403 Vodomar

Vodomar
  • Małomówny
  • 24 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 19:43

Witam serdecznie ;-)
Uwielbiam dźwięk migawki o poranku...

#1404 marek1305

marek1305
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 20:19

Witam wszystkich serdecznie ;-)

#1405 CropKeeper

CropKeeper
  • Małomówny
  • 16 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:15

Witam serdecznie . Krzysztof z Kalisza . Zajmuje się zawodowo grzybami egzotycznymi .

#1406 zdybi

zdybi
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 21:42

Witam wszystkich,jestem Łukasz z zachodniopomorskiego.Ptaki,survival i wędkarstwo to moje pasje :-D

#1407 Qelka (Karolina Myroniuk)

Qelka

Napisano 02 lutego 2009 - 23:53

Witać wszystkich nie witanych, CropKeeper, możesz coś więcej napisać o swoim zawodzie w odpowiednim wątku ? :->

"Żyjemy w niebezpiecznej epoce. Ludzie zdobyli kontrolę nad przyrodą, zanim zdobyli kontrolę nad sobą."

Albert Schweitzer (1875 - 1965)

http://myroniuk.wix.com/wildlife

#1408 CropKeeper

CropKeeper
  • Małomówny
  • 16 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 03:56

CropKeeper, możesz coś więcej napisać o swoim zawodzie w odpowiednim wątku ?

Dziękuję Qelka, jeżeli ktoś jest zainteresowany tematem , więcej informacji na stronce podanej w moim profilu.

#1409 Kuba1997

Kuba1997
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 03 lutego 2009 - 08:13

CropKeeper, ile jest w Polsce hodowli grzybków shiitake :?: bo coś mi to mówi :hmmm:

#1410 Parapente

Parapente
  • Małomówny
  • 10 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 22:16

Sorry! Watek jest podpięty, a ja go dopiero teraz zauważyłem. :roll: Nadrabiam zaległość:

Janusz z Hameln. Rzuciło mnie (stety) na emigracje niemiecka, ale - bynajmniej - nie zarobkowa. Wyjechałem z Polski (z W-wy, ale urodziłem się na Pomorzu Zachodnim :-) ) do KMŻ. Powoli zaczynam się bawić w fot. przyrodnicza, ale cierpię katusze psychiczne z powodu wpakowania się w zły system. Czy jest na sali jakiś lekarz? :-D

#1411 ŁUKASZ SZIN

ŁUKASZ SZIN
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 04 lutego 2009 - 22:20

Witam, serdecznie wszystkich nowych forumowiczów :mrgreen:
POZDRAWIAM,
ŁUKASZ
zapraszam na http://www.fmix.pl/zdjecia/25960/1
D80 / MB-D80 / SB 800 / N 17-55 f 2.8 / N 105 VR f 2.8 / N 300 f 4.0
"...Nie ma w życiu rzeczy nie możliwych, Tylko trzeba do nich dążyć..."

#1412 buteo

buteo

Napisano 05 lutego 2009 - 16:22

Ukłony dla wszystkich
Jestem początkującym fotoamatorem,ale już wiem co mnie tak naprawde pociąga w moim nowym hobby ;-) Mianowicie dziko żyjąca fauna. Zdaję sobie sprawę z powagi stawianego sobie zadania :mrgreen:
Uwielbiam lasy i obserwowanie zwierząt w nich jak i poza nimi.
Na razie powstrzymam się od prezentacji swoich paru fotek,bo po przejrzeniu Waszych prac poczułem się malutki :oops: :lol:
Forum te traktuję jako uzupełnienie swojej marnej wiedzy odnośnie zwierząt jak i ich fotografowania.

Pozdrawiam . . .

#1413 max

max

Napisano 05 lutego 2009 - 16:49

buteo, witaj na forum

Uwielbiam lasy i obserwowanie zwierząt w nich jak i poza nimi

o, to chorujesz na to co my :-)

#1414 PawełM

PawełM
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 17:11

Witam wszystkich.
Obserwuje to forum już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że trafia w moje gusta. :-D Fotografią interesuje się amatorsko już spory kawałek czasu ale mam jeszcze duże braki w technice. Przyroda natomiast fascynuje mnie odkąd dziadek opowiedział mi pierwszą z wielu historii o swoim dzieciństwie na dzikim Polesiu… . Mam nadzieję, że dużo się tu nauczę, i że będę mógł się podzielić swoja niewielką wiedzą z innymi.
Pozdrawiam wszystkich. :mrgreen:

#1415 PiotrZ

PiotrZ
  • Małomówny
  • 10 postów

Napisano 06 lutego 2009 - 16:41

Witam wszystkich,

Kolejny nowy na forum :) Mam nadzieje, że po za informacjami, które już zdobyłem znajdę tu jeszcze wiele przydatnych ciekawostek i porad.

Pozdrawiam,

Piotr
EOS 40D, Sigma 70-300 apo dg

#1416 hyperborea

hyperborea
  • Małomówny
  • 4 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 20:05

Witam!

Mam na imię Mirosław. Mieszkam w Białymstoku. Fotografią zajmuję się amatorsko, ale zamierzam zająć się od tego roku poważniej. Z jednej strony, traktuję fotografowanie jako okazję do ruszenia się z domu. Z drugiej, ciekawi mnie po prostu świat i obrazy się z niego wyłaniające.

Z zawodu jestem filozofem, oprócz tego pracuję jako dziennikarz. Fotografia pozwala mi oderwać się od świata myśli i "zejść na ziemie".

--------------

1. Sony A300 / Sigma 120-400 F4.5-5.6 DG OS HSM / Sigma 10-20 mm EX DC HSM / Sony KIT 18-70 / Sony 50-200/

2. Sony DSC-H3

#1417 Kuba1997

Kuba1997
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 22:23

Witam serdecznie wszystkich nowych :mrgreen: regulamin nie gryzie :roll:

#1418 hipersomnia

hipersomnia
  • Małomówny
  • 7 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 02:48

Witam!
Dzisiaj stałem sie pełnoprawnym członkiem forum fotoprzyroda, od teraz należe do tego zacnego grona z czego jestem niezmiernie rad, no i czas napisac co nieco o mojej skromnej osobie ;) . Fajna sprawa ta fotografia przyrody, przyznam, ze wczesniej nie interesowala mnie tak mocno ta dziedzina fotografii jak ma to miejsce teraz. I może nie chodzi tu stricte o fotografie, ale o możliwosc obcowania z przyroda, o ten niepowtarzalny zapach lasu, o niezapomniane spotkania z przedstawicielami fauny, o te krajobrazy. Bo o to w tym wszystkim chodzi, a fotografia to swoiste dopełnienie tego wszystkiego. Cieszmy sie że, te chwile spędzone z przyrodą możemy zatrzymac na zawsze, własnie dzięki niej. Kontynuujac:Mam na imię Mariusz, jestem uczniem III klasy LO tj. matura i te sprawy, mieszkam w Białymstoku, fotografią w róznych jej aspektach zajmuję sie hobbystycznie. A co prócz tego? Muzyka: jazz, swing itp., czasami klasyka , pl hiphop, electro house. Interesuje się historia, polityką, sportem (jak najbardziej czynnie). No i to chyba tyle, Pozdro.
70-200 f4 i tyle.

#1419 pestkos

pestkos
  • Użytkownik
  • 226 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 09:29

Witam wszystkich userów.Postanowiłem sie w końcu ujawnic .
Ile ja już godzin spedziłem na tym forum podziwiajac wasze zdjecia i czytajac wasze cenne wiadomosci na temat przyrody i nie tylko.
Postanowiłem i ja sie podzielic z wami moimi zdjeciami i wiadomosciami. Może z czasem jakies zdjatko wyladuje w tematycznych.Puki co to spróbuje swoich sił w "bezkrwawych".
Pozdrawiam.

#1420 Andrzejo

Andrzejo
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 11:07

Witam wszystkich,
wlasnie sie zalogowalwm , prosze o wskazowki jak dodawac wlasne zdjecia do galerii
z gory dziekuje
poz/andrzejo