Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#1521 apiso

apiso
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 15 kwietnia 2009 - 21:41

+Strange69+, Ja też lubię... :beer: :beer: Witam na forum
Nikon D80 55-200mm VR, tamron 200-400mm

#1522 michalm (Michał Marcinkowski)

michalm
  • Użytkownik
  • 111 postów

Napisano 16 kwietnia 2009 - 16:40

Witam wszystkich . Mam na imię Michał i pochodzę z Olsztyna na Warmii .

...

#1523 Superlooser

Superlooser
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 16 kwietnia 2009 - 21:16

Witam
Jestem, i mam zamiar pozostać oraz zaznaczać swoją obecność.

#1524 napoleon

napoleon
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 17 kwietnia 2009 - 21:52

Od kilku miesięcy tak sobie zaglądam, czytam, podziwiam i ... podoba mi się co tu robicie. Chcę być z Wami i mam nadzieję, że będę mógł dołożyć swoją cegiełkę do tej interesującej budowli.
Witam serdecznie i pozdrawiam,
napoleon

#1525 yarekmi

yarekmi
  • Użytkownik
  • 119 postów

Napisano 20 kwietnia 2009 - 18:22

Witam, jako świerzak na forum liczę na mały rabacik wyrozumiałości :-)
Jarek

#1526 Dunadan

Dunadan

Napisano 21 kwietnia 2009 - 11:56

Witam nowo przybyłych. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem i uczestnictwa na forum :-)

:ninja:

#1527 gibon

gibon
  • Małomówny
  • 45 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 17:37

Witam wszystkich . Przeglądam forum od kilku miesięcy , czas najwyższy dołączyć i szlifować fach z najlepszymi :-)

#1528 robasss

robasss
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 20:58

Witam Wszystkich
Trafilem tutaj z innego forum :) Moja przygoda z fotografią trwa od czasow Smieny ;) Zawsze interesowała mnie przyroda i uwiecznianie jej aparatem tak zeby zatrzymac chwile. Fotografia to temat rzeka - sposoby, technika i mozliwosci jakie daje nam natura to studnia bez dna ( naszczescie ). Mam nadzieje ze bede mogl skorzystac z Waszych rad i doswiadczenia i w miare mozliwosc podzielic sie swoim.
pozdrawiam robasss. ...........4/3...............

#1529 Guest_bartek24861_*

Guest_bartek24861_*

Napisano 23 kwietnia 2009 - 21:19

witaj robasss, na start poczytaj regulamin przyda ci się ta wiedza w użytkowaniu forum a w szczególności przy zamieszczaniu fotek. :-D

#1530 comatus (Piotr Kendzierski)

comatus
  • Użytkownik
  • 1 530 postów

Napisano 23 kwietnia 2009 - 21:20

gibon, robasss, teraz czekamy na zdjęcie :-)

#1531 robasss

robasss

Napisano 23 kwietnia 2009 - 21:45

Tak juz zauwazylem ze nie jest to takie proste to dodawanie zdjec, tak samo jak poruszanie sie po forum ( zwlaszcza otwarcie ostatniego posta ) a przynajmniej u mnie to nie dziala zeby wyswietlalo najpierw najnowsze ( pokazuje mi od 2006 :( ) No ale moze musze tu troche pomyszkowac i sie nauczyc. Bede drazyl jutro.
pozdrawiam robasss. ...........4/3...............

#1532 Dunadan

Dunadan

Napisano 23 kwietnia 2009 - 22:13

robasss, o zamieszczaniu zdjęć przeczytasz tu: http://www.fotoprzyr... ... -vt514.htm

Co do ostatnich postów - kliknij na głównej stronie "Zobaczy nieprzeczytane posty" i tyle ;-)

#1533 nebari (Piotr)

nebari
  • Użytkownik
  • 2 306 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 06:25

w związku z bardzo małą ilością wolnego czasu coraz żadziej zaglądam na forum ale jak miło się robi gdy tylu nowych forumowiczów się widzi witam wszystkich i miłej zabawy życzę

https://www.facebook...s.Piotr.Majder/

|BODY - CANON EOS 450D | CANON EOS 70D | Minolta A-2 |
|SZKŁO - SIGMA 70-300 APO DG Macro | SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO |
|INNE - system Cokin -P, pierścienie pośrednie |

#1534 wiera

wiera
  • Małomówny
  • 18 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 16:18

Witam wszystkich!

Od kilku miesięcy raczkuję w temacie fotografii przyrodniczej i jednocześnie przeglądam forum. Z szeroko rozumianą przyrodą było mi "po drodze" praktycznie od zawsze. Z fotografią przez duże „F” raczej nie. Jednak od kiedy zacząłem próbować utrwalać na zdjęciach piękno przyrody, głównie tej ożywionej, staram się dowiedzieć co nieco o technice i sztuce fotografii. Zdążyłem się już przekonać, że to forum jest kopalnią wiedzy na ten temat! Przede wszystkim jednak jest niewyczerpanym źródłem inspiracji, motywacji oraz wspaniały wrażeń podczas oglądania Waszych zdjęć.

Jak na razie nie za bardzo mam co wpisać w stopkę, z udanymi zdjęciami też raczej krucho. Mam jednak nadzieję, że z czasem dobrych zdjęć przybędzie a i zawartość stopki się wzbogaci.

Pozdrawiam,
Marcin Wierszycki
Canon PowerShot SX10 IS

#1535 barbabella

barbabella

Napisano 25 kwietnia 2009 - 22:57

witam, bardzo lubię to forum, sama lubie fotografować przyrode ale daleka droga przede mna do Waszych dokonań :->

#1536 Technik

Technik

Napisano 27 kwietnia 2009 - 20:50

Witajcie ludzie. Po półrocznym przeglądaniu forum jako gość, teraz spróbuję się udzielać.

#1537 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv
  • Zarządca
  • 14 230 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 20:52

Witamy, witamy. Wstawiajcie zdjęcia i bawcie się dobrze.

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#1538 UDILEK (Jarek)

UDILEK

Napisano 28 kwietnia 2009 - 22:52

Witam Wszystkich Użytkowników!
Po kilku miesiącach obserwowania forum postanowiłem się przyłączyć. Fotografią amatorsko zajmuję się od 1981 roku kiedy to zakupiłem pierwszy aparat ZENIT E.
Od ponad roku posiadam lustrzankę cyfrową Pentax i jestem obecnie na etapie gromadzenia środków na jakieś zacniejsze szkiełko.Tematyka zdjęć to ogólnie przyroda a w szczególności ptaki a najwięcej ulubione żurawie,które obserwuję systematycznie od 15 lat! Mam nadzieję,że uda mi się ogarnąć te wszystkie internetowo-komputerowe sztuczki i zamieścić jakieś fotki(to moje pierwsze forum :baby: ).
Widzę,że na Forum panuje bardzo miła atmosfera i cieszę się, że mogę od dzisiaj być członkiem tej trochę wirtualnej społeczności :-) .

#1539 Dunadan

Dunadan

Honorowy użytkownik

• Użytkownik
  • 11 386 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 06:29

UDILEK, witaj na forum! mam nadzieję że już się zapoznałeś z regulaminem? ;-) jakbys miał jakieś pytania i problemy - pytaj śmiało.

#1540 marcin19022

marcin19022
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 01 maja 2009 - 09:44

Również witam wszystkich !

Ciesze się że mogę byc członkiem takiej grupy miłośników przyrody jak wy.
Przyrodę obserwuję chyba od dziecka lecz od nie dawna mam sprzęt , którym mogę zatrzymac chwile dzikiej przyrody :-> forum śledzę od dłuższego czasu i postanowiłem się zarejestrowac .
pzdr Marcin
Las to księga z której trzeba umieć czytać.