Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#1681 parzaq

parzaq
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 10 września 2009 - 14:31

Witam wszystkich forumowiczów!
Trafiłem tutaj niedawno i zamierzam zostać na dłużej :)

Pozdrawiam
peace~

#1682 zosiatko

zosiatko
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 12 września 2009 - 10:59

Ja za to znałam strone od dawna, ale jakoś brakowało mi poczucia artyzmu więc dopiero teraz się przypinam:)
Przyjaciel różni się od służącego tym, że nie odejdzie nawet gdy mu zapłacą...

#1683 slawoj (Sławek Wojtczak)

slawoj

Napisano 12 września 2009 - 11:08

pozwole sobie w imieniu wszystkich forumowiczów powitać nowo przybyłych.

#1684 pawelpolk

pawelpolk
  • Małomówny
  • 10 postów

Napisano 12 września 2009 - 21:48

Witam wszystkich forumowiczów jestem tu już jakiś czas ale dopiero od niedawna zdecydowałem się w jakiś sposób udzielać na forum. Wielką przyjemnośc sprawia mi przeglądanie tego forum. Ostatnio zdecydowałem sie umieścić moje dwa zdjecia i mam nadzieje że zrobie niedługo następne ktorymi będe sie z Wami mogł podzielić. Pozdrawiam i życze wszystkim udanych spotkań z przyrodą.

#1685 adamkoko1

adamkoko1
  • Małomówny
  • 6 postów

Napisano 15 września 2009 - 09:52

Witam WSZYSTKICH serdecznie! Zapalony wędkarz,amator fotografii.
panasonic fz18,helios44

#1686 rob1

rob1
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 15 września 2009 - 11:50

Witam i ja!!!
Mam ma imie Robert. Mieszkam w Zachodniopomorskim. Tak się w życiu zdarzyło, że mam możliwość mieszkać w otoczeniu przepieknych lasów i pól. Zawsze z tesknotą spoglądałem w strone lasu... Najpierw myślałem o łowiectwie, ale dałem sobie spokój. Raczej bliżej jestem strzelania z migawki mojego Nikosia niż ze sztucera! Fotografuję już jakiś czas - głównie reportaż.
Od jakiegoś czasu myślałem o fotografowaniu przyrody i właśnie zaczynam...
Do boju :mrgreen:
Pozdrawiam!

#1687 adriano210

adriano210
  • Małomówny
  • 12 postów

Napisano 17 września 2009 - 20:41

Witam nazywam się Adrian, interesuję się fotografią od dawna, bardzo lubię fotografię przyrodniczą więc postanowiłem przyłączyć się do forum. wiele lat bawiłem się w survival militarny spędzając czas na bunkrach, błąkając się z kumplami po lasach.
obecnie nie mam zbytnio jak uwieczniać tego co lubię bo mieszkając w wielkim mieście w kraju gdzie praktycznie nie ma lasów (Dublin). ale jak jestem w naszym pięknym kraju to zawsze idę bynajmniej na 24 godziny do lasu żeby odpocząć / lub z teściem polować z tym że to on ma giwerę a ja aparat ale już niedługo pewnie będę miał i jedno i drugie (jak się postaram)
więc serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum (widziałem troszkę ludzi z okolic Gorzowa - moje okolice ) więc może się spotkamy kiedyś w lesie :D
K20d,E-410,C350d,k200d - mnóstwo gratów

#1688 grzesiek75

grzesiek75
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 18 września 2009 - 06:45

Witam, od dawna jestem na forum i jak dotąd uczestniczyłem w nim tylko biernie jednak z wielką przyjemnością. Pozdrawiam z Roztocza Południowego.

#1689 Ataman

Ataman
  • Użytkownik
  • 592 postów

Napisano 18 września 2009 - 08:32

Witam i ja!!!
Mieszkam w Zachodniopomorskim. Tak się w życiu zdarzyło, że mam możliwość mieszkać w otoczeniu przepieknych lasów i pól.
Pozdrawiam!

Sto lat temu systematycznie łaziłem po Twoich okolicach, przemierzyłem prawie wszystkie pola od Karlina do Połczyna (z bazą w Białogardzie).. Wtedy to były bardzo urokliwe tereny - myślę, że niewiele się zmieniło. Ale pamiętam jedno, właśnie w okolicach Tychowa: gdzieś daleko w polach, na zupełnym odludziu był jakiś zakład utylizacji od którego waniało okrutnie w promieniu chyba z 2-3 km.. :-D :-D

#1690 Wiktor (Robert Witkowski)

Wiktor
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 21 września 2009 - 13:42

Jako, że zarejestrowałem się wczoraj na tym forum, pragnę powitać serdecznie wszystkich jego użytkowników i sympatyków. Jako "oglądacz" przesiedziałem tu już prawie rok i myślę, że w końcu może dorzucę tu swoje trzy grosze ;-) Mieszkam w Ełku i od prawie roku usiłuję polować z aparatem na wszelkie stwory latające i biegające po okolicznych łąkach i lasach. Jak dotąd rezultaty są najczęściej opłakane :mrgreen: ale czasem coś na zdjęciu da się rozpoznać ;-) Swoje wypociny (te na których coś widać) postaram się zamieszczać w bezkrwawych - może się nie wystraszycie :mrgreen:

#1691 UDILEK (Jarek)

UDILEK
  • Użytkownik
  • 1 732 postów

Napisano 21 września 2009 - 20:22

Ale tu się namnożyło :eek: !
Dawno się nie witałem, więc witam wszystkich nowych!

PENTAX K10D, K-5, SIGMA 50-500 mm f/4-6.3 DG EX APO RF + PENTAX MACRO 100mm/2,8 i TROCHĘ ZABAWEK NA M42. NOKIA N8 :-) MOJE VIDEO

#1692 Heder

Heder
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 26 września 2009 - 09:06

Witam :-)
Założyłam sobie tu konto, ponieważ chciałam podzielić się z Wami moimi 'dziełami'. Jestem amatorką fotografii. Nie mam zbyt dużego pojęcia o technice, więc chętnie wysłucham Waszych rad i zastrzeżeń na temat moich zdjęć. :-D

#1693 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 26 września 2009 - 12:27

Heder - witaj!, czekamy niepierpliwie na te Twoje "dziela" :>
a wiekszosc z nas to amatorzy:P
pozdrawiam!
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#1694 szycho (Tomasz Szyszko)

szycho

Napisano 26 września 2009 - 12:51

Witam wszystkich nowych forumowiczów, a w szczególności ziomala z miasta adriano210 ;-)

#1695 krzykos

krzykos
  • Małomówny
  • 6 postów

Napisano 27 września 2009 - 14:36

Witam Wszystkich
Kocham przyrodę a w szczególności naszą polską. Każdą wolną chwilę spędzam z aparatem i lornetką na jej łonie. Myślę, że Fotoprzyroda.pl to odpowiednie miejsce aby podzielić się swoimi wrażeniami, a i uczyć się od innych.
Pozdrawiam Wszystkich

#1696 cycu55

cycu55

Napisano 28 września 2009 - 16:03

krzykos witamy na forum :-D
D700+Sigma 100-300mm f/4, S17-70mm 2.8 macro, 50mm 1.8, helios, tc 1.4

http://cycu55.deviantart.com/
http://www.panoramio.com/user/5653722

#1697 ralfjon

ralfjon
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 04 października 2009 - 08:46

Witam. Mam na imię Rafał i od niedawna próbuję poznawać tajniki fotografowania. Dzisiaj postanowiłem sie zarejestrować na forum, a ponieważ mi się spodobało, to będę tu często gościł:) Pozdrawiam

#1698 NIKT01

NIKT01
  • Małomówny
  • 6 postów

Napisano 06 października 2009 - 16:35

Witam, mam na imię Romek. Od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum, które dzięki forumowiczom, ukazuje piękno przyrody naszego kraju i nie tylko. Postanowiłem dołączyć do tak zacnego grona i zarejestrować sie, a z czasem pokazać jak ja postrzegam naturę, uwieczniając pstrykami aparatu. :-)

#1699 pol

pol

Napisano 06 października 2009 - 16:53

witam, Paweł, zaglądam tu już jakiś czas i bardzo misie podoba :-)

#1700 BartekK

BartekK
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 15 października 2009 - 08:29

Hej,
Od dłuższego czasu przeglądam forum. Mam trochę pytań, więc się zarejestrowałem.
Interesują mnie głównie ptaki, więc składam na szkło tele.

Bartek
Bartek ----------------------------------------- aparat fotograficzny