Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Polub nas na Facebooku!       

x

Zdjęcie

Przywitaj się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3437 odpowiedzi w tym temacie

#1941 fabianto

fabianto
  • Małomówny
  • 1 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 09:04

witam jestem tu nowy i licze na pomoc w osiąganiu sukcesu fotograficznego z waszej strony ;) surowe komentarze i porady techniczne mile widziane ;)

#1942 Naj

Naj
  • Małomówny
  • 5 postów

Napisano 26 kwietnia 2010 - 00:12

Witam
Jestem wprawdzie dinozaurem, ale może i dla mnie znajdzie się miejsce... A tak w ogóle, to jestem leśnikiem i staram się ;-) fotografować...
Pozdrowienia Jan

#1943 chemik (Krzysztof Krahel)

chemik

Napisano 26 kwietnia 2010 - 06:53

Naj, witaj. My tu wszyscy młodzi duchem. Myślę, że się bardzo szybko wśród nas się zadomowisz.
http://chemik12.blogspot.com/
http://krahel.cba.pl/

Canon 40D + C 50/1.8 ,C 400/5.6, T 17-50/2,8

#1944 scot

scot
  • Małomówny
  • 39 postów

Napisano 26 kwietnia 2010 - 08:28

Witam wszystkich serdecznie :-) Fotografią przyrodniczą zajmuję się od 3 lat choć tak naprawdę stała się ona moją pasją na początku zeszłego roku.

#1945 walt

walt
  • Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 26 kwietnia 2010 - 20:55

Witam
już parę postów wymieniłem na tym forum,a jeszcze się tak naprawdę nie przedstawiłem.
Ornitologią pasjonuję się praktycznie już od dzieciństwa,ale fotografia to moje najnowsze dziecko ;-) Proszę o wybaczenie jeśli będę robił karygodne błędy w tej profesji,ale jak zaznaczyłem jestem początkujący,a że sprzęt kosztował mnie nie małą fortunę więc chcę go jak najlepiej wykorzystać :-D
Pozdrawiam wszystkich Włodek

#1946 TomekGasinski

TomekGasinski
  • Małomówny
  • 44 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 15:54

Witam
i pozdrawiam Wszystkich.
Fotografia to moje odświeżone hobby (i tylko hobby). Uwielbiam robić zdjęcia, obrabiać i publikowac już mniej. :mrgreen:
Tomek

#1947 mboma

mboma
  • Małomówny
  • 11 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 19:52

Witam wszystkich!
Pochodzę z okolic Krakowa, fotografią przyrodniczą pasjonowałem się od dawna, i myślę, ze zostanie tak na zawsze!!
Mam nadzieję, że dowiem się tu jak poprawić moje zdjęcia, jak można łatwiej zrobić zdjęcie któremuś z ciekawych gatunków.
pozdrawiam wszystkich!!
czasami tak się zatracam w obserwacji przyrody, że zapominam nacisnąć spust migawki

#1948 Andrzej_B (Andrzej Bulandra)

Andrzej_B

Napisano 01 maja 2010 - 21:21

Witam wszystkich miłośników fotografii i przyrody!

Forum czytam już od dłuższego czasu i jestem wdzięczny za ogrom wiedzy jaką się dzielicie.
Postanowiłem nie pozostawać dłużej anonimowym obserwatorem lecz zarejestrować się i w miarę swoich skromnych umiejętności uczestniczyć w życiu forum.

Raz jeszcze pozdrawiam!
Andrzej

Canon 7DII + 100/2.8L + 100-400L II

ambulandra.fotoprzyroda.pl

#1949 Adamsgda

Adamsgda
  • Małomówny
  • 7 postów

Napisano 04 maja 2010 - 21:57

Witam wszystkich ...... młodych i trochę starszych .... duchem oczywiście, pasjonujących się fotografią naszej sponiewieranej cywilizacją ziemi.
Canon - fajna puszka i kilka szkiełek

#1950 spinoo

spinoo
  • Małomówny
  • 2 postów

Napisano 05 maja 2010 - 09:32

Witam wszystkich . Trafiłem tu przypadkiem . Mam nadzieję zostać na dłużej . Mam nadzieje też ze zatrybię wrescie o co chodzi z tą fotografią ... Moim celem jest robić dobre jakościowo zdjęcia kotom , zwłaszcza tym w ruchu . Koty to moja wielka miłość , zatem liczę też na wyrozumiałość i chęć pomocy w tych wszystkich fotograficznych mykach . Pozdrawiam
Każdy kot jest arcydziełem.

#1951 kurdeniewiemco (Paweł Wróblewski)

kurdeniewiemco

Napisano 05 maja 2010 - 10:14

spinoo, - czy "zatrybisz" to sie okaze ;P, a "mykow" pewnie sporo tutaj poznasz:)

Witam wszystkich nowoprzybylych :D
<p>R5+Sigma 500/4 Sport, RP+24-105 IS STMhttps://www.facebook....swiat.zdjecia/

#1952 michalv (Michał Vogelgesang)

michalv

Napisano 05 maja 2010 - 20:39

a "mykow" pewnie sporo tutaj poznasz:)

...np. jak zbudować cztownię lub pływadełko do fotografii kociej :mrgreen: Niniejszym witam nowoprzybyłych i życzę udanej zabawy.

Sprzęt: NIKON D300; 18-70DX; Tamron 150-600; SIGMA 50/2.8 MACRO, SIGMA 10-20, AF-S 300/4 1.4 1.7
Moja wizytówka

#1953 rumcajs

rumcajs
  • Małomówny
  • 10 postów

Napisano 06 maja 2010 - 10:01

Witajcie
Fotografia to jedna z moich pasji - trochę z czasem zapomniana ale dzięki innym zainteresowaniom miąłem szansę na powrót do pstrykania zdjęć . Staram się spędzać możliwie najwięcej wolnego czasu na świeżym powietrzu co sprzyja „ fotografii przyrodniczej” . Na razie jeszcze sprzęcik jeszcze ubogi ( głównie stara sigma 35-200) ale z czasem klarują się potrzeby i dorastam do ewolucji sprzętu. Na razie się uczę …a co z tego wyjdzie mam nadzieje będziecie mogli raz na jakiś czas zobaczyć na tym forum.

Region operacyjny Wrocław -> Jelcz-Laskowice i okolice

Pozdrawiam
rumcajs/Maciej

#1954 Magnum43

Magnum43

Napisano 06 maja 2010 - 10:10

Fotografia to jedna z moich pasji

Witaj skoro tak piszesz to chyba dobrze trafileś ...udanych kadrów życzę.

#1955 sarmon (Andreas)

sarmon
  • Małomówny
  • 20 postów

Napisano 09 maja 2010 - 20:46

Witam wszystkich serdecznie :) Na imię mi Andreas. Fotografia to niestety drugie po lotnictwie hobby. Najwięcej czasu spędzam w lesie. Niestety brak dobrego aparatu (czyt. pieniędzy na aparat) nie pozwala mi na robienie profesjonalnych zdjęć. Zdjęcia cykam starą cyfrówka zakupioną jakieś 6 lat temu. Zresztą " nie liczy się sprzęt, a umiejętności " :)) Tak jak Rumcajs narazie się uczę :)

Pozdrawiam
Andreas ' Sarmon ' :evil:
Canon 500D / 50-cio letni statyw :D / 18-55 mm / 55 - 250mm/ i najważniejsze ... czyli chęci i zapał :)

#1956 marrcin

marrcin
  • Małomówny
  • 3 postów

Napisano 10 maja 2010 - 23:30

Witam!
Jestem marcin.
Nie bede oryginalny jak powiem że uwielbiam dzika przyrodę. Interesują mnie przede wszystkim ptaki, fotografuje je od dwóch lat.... to niestety tylko amatorskie zajęcie. Licze na dobrą wymiane informacji i wrażeń. Chetnie nawiąże kontakt z ludźmi o podobnych zainteresowaniach z Lublina i okolic.
Pozdrawiam!

#1957 Guest_tomasz_g_*

Guest_tomasz_g_*
  • Gość

Napisano 14 maja 2010 - 07:31

Witam :)
Jestem Tomek pasjonuje się fotografia ptaków ...
choć teraz czasu mało na "polowania" to i tak nie zrezygnuje z fotografi :)
mam nadzieje ze dzieki temu forum podszkole sie jeszcze ;)

pozdrawiam Tom :)

#1958 Bebo

Bebo

Napisano 14 maja 2010 - 11:19

Witam wszystkich serdecznie, mam na imę Bogdan.
Interesuję się szeroko pojętą fotografią przyrody, a w szczególności ptaszkami.
Na forum zaglądam od dawna, ale pierwszy post napisałem dopiero wczoraj :oops: :-D
Może część z kolegów kojarzy mnie z forum KKM Sony/Minolta.
Pozdrawiam Bogdan

#1959 PatrykGala

PatrykGala
  • Użytkownik
  • 1 211 postów

Napisano 14 maja 2010 - 11:22

sarmon, marrcin, tomasz_g, Bebo, Witajcie na forum, tutaj szybko się nauczycie fotografować przyrodę ;-) Może nie ode mnie, ale są tu prawdziwi geniusze :-D
Patryk, Pozdrawiam

#1960 Judyta

Judyta
  • Użytkownik
  • 2 223 postów

Napisano 14 maja 2010 - 15:23

Witam wszystkich nowych. :-D